Se Incarca...
SKU
2697465
LEGO Harry Potter Hogwarts Greseala cu polipotiunea 76386 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Harry Potter Hogwarts Greseala cu polipotiunea 76386

Prepara o Polipotiune puternica. Ia o gura si transforma-te! Vino alaturi de Harry Potter, Ron Weasley si Hermione Granger pentru a crea potiunea magica in baia de la Hogwarts si sufera niste schimbari neasteptate!
116,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Exista si alte surprize: un tunel secret sub chiuveta, o minifigurina aurie aniversara exclusiva Harry Potter, Plus 2 carti aleatorii de vrajitor pentru colectionat. LEGO Harry Potter Hogwarts (76386): Greseala cu polipotiunea inspira aventuri magice in baia de la Hogwarts. Micii vrajitori si vrajitoare vin alaturi de Harry Potter, Ron Weasley si Hermione Granger pentru a prepara puternica polipotiune. Cand o beau, personajele se transforma in Vincent Crabbe si Gregory Goyle, iar copiii pot face asta intorcand capetele minifigurinelor pentru a dezvalui un chip alternativ, adaugand o coafura diferita. Totusi, magia poate lua intorsaturi neasteptate atunci cand Hermione se transforma intr-o pisica! Exista si alte surprize: o minifigurina aniversara exclusiva aurie Harry Potter; 2 placute carti aleatorii de vrajitor pentru colectionat; si un tunel secret sub chiuveta. Cand acest set este combinat cu Camera secretelor Hogwarts LEGO Harry Potter (76389), tunelul secret conecteaza cele 2 camere, extinzand si mai mult posibilitatile de joaca. Acest sistem modular magic permite copiilor sa adauge in continuare camere pentru a crea un model de castel Hogwarts complet. Varsta recomandata: 7-99 ani. Cod produs producator: 76386.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok