Se Incarca...
SKU
2697466
LEGO Harry Potter Hogwarts intalnirea cu Fluffy 76387 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Harry Potter Hogwarts intalnirea cu Fluffy 76387

Ajuta-i pe Harry Potter, Ron Weasley si Hermione Granger sa se strecoare pe langa Fluffy - cainele urias cu 3 capete. Harpa magica il face pe Fluffy sa adoarma, dar cand ferocele caine se trezeste ataca!
222,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Evadeaza prin trapa si cazi in tentaculele plantei Latul Diavolului! Exista si alte surprize: o minifigurina aniversara exclusiva aurie Hermione Granger si 2 placute carti aleatorii de vrajitor. Micii vrajitori si vrajitoare se vor bucura de distractie magica nesfarsita cu LEGO Harry Potter Hogwarts (76387): intalnirea cu Fluffy. Acest set de joc reconfigurabil include personaje preferate, locatii familiare si un caine cu 3 capete pentru distractie tripla! Pune magia Harry Potter in mainile copiilor cu 3 minifigurine populare - Harry Potter, Ron Weasley si Hermione Granger - si Fluffy, cainele gigantic cu 3 capete de la Hogwarts. Picioarele lui Fluffy pot fi puse intr-o serie de pozitii, iar fiecare dintre cele 3 capete mobile are o expresie diferita. Setul cuprinde 5 module separate care se conecteaza intr-o varietate de moduri: o camera mare cu o trapa; camera de practica a magiei; acoperis; camera cu balcon; si o camera ce contine tentaculele incalcite ale plantei Latul Diavolului. Exista si alte surprize: o minifigurina aniversara exclusiva aurie Hermione Granger, 2 placute carti aleatorii de vrajitor, si oportunitatea de a adauga mai multe camere pentru a crea un model de castel Hogwarts complet. Varsta recomandata: 8-99 ani. Cod produs producator: 76387.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok