Se Incarca...
SKU
2719531
LEGO Harry Potter Moment Hogwarts: Lectia de divinatie 76396 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Harry Potter Moment Hogwarts: Lectia de divinatie 76396

Deschide cartea din caramizi si, ca prin magie, te vei pomeni la lectia de divinatie a Profesoarei Trelawney de la Hogwarts.
145,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Aici iti vei putea exersa abilitatile de clarvazator cu bolul de cristal, vei putea studia o carte mistica de profetii cu Parvati, sau te vei putea uita in ceasca de ceai cu Harry Potter si vei putea citi in frunzele de ceai. Dupa terminarea lectiei, inchizi cartea pana data viitoare. LEGO Harry Potter Moment Hogwarts: Lectia de divinatie (76396) este un set de joc instantaneu intr-o carte din caramizi, plina de personaje populare si elemente familiare din lectia de divinatie a Profesoarei Trelawney, pentru copii de 8+ ani. Plin de posibilitati magice de joaca. Coperta fascinanta a cartii LEGO se ridica pentru a dezvalui o sala de clasa magica, plina de aventuri. Include 3 minifigurine - Profesoara Trelawney, Harry Potter si Parvati Patil - plus multe de accesorii cool. Unele elemente sunt integrate, cum ar fi dulapul de depozitare, iar altele sunt separate, cum ar fi fotoliul, biroul, scaunele, bolul de cristal si cestile de ceai, si se pot scoate pentru a mari spatiul de joaca. Setul se poate combina cu altele din aceeasi gama si incape in cartea inchisa, astfel incat copiii il pot duce oriunde si il pot pastra in ordine pana data urmatoare. Cadouri incantatoare pentru copii. Daca esti in cautarea unui dar cu adevarat magic, seturile de joc LEGO Harry Potter ofera o gama de cadouri captivante care vor fermeca orice mic vrajitor sau vrajitoare. Cod produs producator: 76396.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok