Se Incarca...
SKU
2697487
LEGO Marvel Nava libelula a panterei negre 76186 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Marvel Nava libelula a panterei negre 76186

Avanta-te in batalia finala cu Nava libelula a Panterei negre. Pozitioneaza cele 4 aripi mobile inainte, inapoi, in sus si in jos pentru a efectua manevre riscante la viteza maxima. Fereste-te de explozorul razboinicului Chitauri!
87,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Trage cu lansatorul de piroane pentru a riposta. Ridica carlinga pentru a schimba pilotul - Pantera neagra sau sora lui, Shuri - apoi inalta-te din nou spre cer in aeronava de lupta numarul 1 din Wakanda. Micii super-eroi pot recrea actiunea de lupta la inaltime din Razbunatorii: Sfarsitul jocului a Studiourilor Marvel cu LEGO Marvel (76186) Nava libelula a Panterei negre - una dintre cele mai emblematice aeronave din filmele Marvel. Aceasta recreere autentica a legendarei aeronave a Panterei negre este un set remarcabil, conceput pentru a oferi copiilor cele mai grozave constructii si exponate. Nava fantezista din Wakanda include 4 aripi reglabile - care se misca inainte, inapoi, in sus si in jos - 2 lansatoare de piroane si o carlinga cu deschidere in care se poate aseza o minifigurina la comenzi. Setul vine cu 3 minifigurine pentru a inspira joaca imaginativa: Pantera neagra, Shuri, sora lui, si un malefic razboinic Chitauri inarmat cu un explozor de putere. Varsta recomandata: 8-99 ani. Cod produs producator: 76186.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare