Se Incarca...
SKU
2688331
LEGO Minifigures Looney Tunes 71030 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Minifigures Looney Tunes 71030

Atrage fanii desenelor animate cu minifigurine de colectie!
22,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Actiunea nebuneasca si amintirile dragi ii asteapta pe copii si pe fanii desenelor animate in fiecare punga! Fiecare punga misterioasa de colectie LEGO Minifigures (71030) Looney Tunes contine 1 din 12 personaje cool de jucarie in editie limitata, din seria originala de desene animate Looney Tunes. O trupa formidabila de personaje de jucarie. Iubitorii de desene animate, mici si mari, pot colectiona, expune sau adauga cateva personaje formidabile din seria originala Looney Tunes la seturile lor actuale, incluzandu-i pe Bugs Bunny, Lola Bunny, Daffy Duck, Tweety Bird, Sylvester, Road Runner, Wile E. Coyote, Porky Pig, Petunia Pig, Speedy Gonzales, Diavolul Tasmanian si Marvin Martianul. Jucarii de colectie. Fiecare dintre minifigurinele LEGO fin mestesugite si extrem de detaliate vine intr-o punga misterioasa sigilata, cu 1 sau mai multe elemente de accesorii pentru a adauga actiune si distractie, plus un prospect de ansamblu al colectionarului. Este un mic cadou minunat care va pune un zambet pe fetele tuturor. Cod produs producator: 71030.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok