Se Incarca...
SKU
2742583
LEGO Spidey Sediul mobil al lui Spidey 10791 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Spidey Sediul mobil al lui Spidey 10791

Rinocerul sparge oua la bacanie. A indepartat chiar si fereastra ca sa improaste in interior! Spidey si prietenii lui trebuie sa ajunga repede la locul faptei.
292,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Spidey si Ghosty urca in cockpitul sediului mobil, iar Spin si Black Panther trec cu vehiculele lor prin usa din spate. Cand sosesc la destinatie, membrii echipei tasnesc afara din sediul mobil si arunca cu panze inspre Rhino. Insa acesta riposteaza...cu alimentele din bacanie.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok