Se Incarca...
SKU
2676146
LEGO Star Wars 501st Legion Clone Troopers 75280 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Star Wars 501st Legion Clone Troopers 75280

AT-RT Walker si Nava de viteza BARC Star Wars pentru actiune de lupta.
147,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Creeaza conflicte epice intre Trooperii clona din 501st Legion Clone Troopers si Droizii de lupta ai armatei separatiste, cu acest set de constructie plin de actiune LEGO Star Wars pentru copii (75280). Modelele de constructie AT-RT Walker pozitionabil si Nava de viteza BARC au fiecare design-uri si scheme de culori albastru si alb autentice ale legiunii 501, noi din august 2020, plus lansatoare de piroane pentru joaca de lupta. Actiune de joaca pe roluri. Micutii pot reimagina scene memorabile din Razboiul stelelor: Razboiul clonelor, cu 4 minifigurine LEGO: 3 Trooperi clona din legiunea 501 si un Jet trooper din legiunea 501, plus 2 figurine LEGO de actiune Droizi de lupta. Toate au arme, iar AT-RT are puncte de prindere pentru un explozor si un element de binoclu electric, pentru a inspira joaca creativa. Universul LEGO Star Wars. Inca din 1999, The LEGO Group recreeaza nave stelare, vehicule, locatii si personaje emblematice din universul Razboiul stelelor. LEGO Star Wars este acum cea mai de succes tematica, cu seturi de joc de constructie si jucarii construibile pentru expus, idei de cadouri distractive pentru fanii de toate varstele. Cod produs producator: 75280.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok