Se Incarca...
SKU
2715521
LEGO Super Mario Clovnmobil Bowser Jr. 71396 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Super Mario Clovnmobil Bowser Jr. 71396

Fii la inaltime cu acest set de extindere LEGO Super Mario super-distractiv. Ajuta-l pe LEGO Mario sau pe LEGO Luigi (figurinele nu sunt incluse) sa-l invinga pe inamicul Bob-omb.
50,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Apoi e momentul sa decolezi - zboara pe cer cu Clovn-mobil Bowser Jr pentru a colecta cat mai multe monede. Decoleaza pentru mai multa actiune LEGO Super Mario cu Setul de extindere Clovn-mobil Bowser Jr (71396) pentru copii de 6 ani si mai mari. Consta dintr-o versiune din caramizi a Clovn-mobilului junior, Plus o jucarie figurina LEGO Bob-omb pe care copiii le pot adauga la Setul de baza. Asaza-l pe LEGO Mario si/sau pe LEGO Luigi (figurinele nu sunt incluse) in Clovn-mobilul junior si calatoreste in zbor pentru a colecta monede digitale. (Nota: Setul de baza 71360 sau 71387 este necesar pentru jocul interactiv.). Constructie si joaca perfectionata digital. Gaseste instructiunile de constructie pentru acest set in aplicatia insotitoare LEGO Super Mario. De asemenea, aplicatia ofera inspiratie pentru moduri diferite de a construi si a juca, si ofera un forum sigur in care copiii isi pot impartasi creatiile. Distractie creativa. Seturile de joc de colectie LEGO Super Mario sunt cadouri fantastice pentru copiii cu spirit de initiativa. Seturile de baza, Seturile de extindere si Costumele de puteri permit fanilor sa extinda, sa reconstruiasca si sa-si personalizeze propriile lor niveluri unice pentru ore intregi de joaca colectand monede. Cod produs producator: 71396.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok