Se Incarca...
SKU
2739547
LEGO Super Mario Figurine Seria 6 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Super Mario Figurine Seria 6

Ofera copiilor noi optiuni de joaca cu jucariile de colectie Lego Super Mario Pachete de personaje Seria 6 (71413), pentru copii de 7 ani si mai mari.
35,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fa si mai distractive nivelurile Lego Super Mario pe care le construiesti cu 8 Pachete de personaje de colectie. Fiecare pachet din Seria 6 contine un personaj construibil si o Eticheta de actiune. Poate fi vorba de un Blooper cu 3 bebelusi Blooper dragalasi, un Toad verde pe o plaja tropicala sau un Frate Crio. Poate e Birdo, un Bramball, un Frate Sumo, Spike sau o pereche de Goomba pisici. Deschide pachetul si descopera. Fiecare pachet contine un personaj misterios construibil cu o Eticheta de actiune, plus o constructie mica ce se poate folosi ca stativ pentru expunere sau pentru a amplifica joaca. Exista 8 personaje Lego Super Mario de colectionat: Birdo, un Toad verde, un Frate Crio, un Bramball, 2 Goomba pisici intr-un pachet, un Blooper (cu 3 bebelusi Blooper), un Frate Sumo si un Spike. Fiecare este conceput pentru a fi folosit cu un Set de baza (71360, 71387 or 71403), necesar pentru joaca interactiva. Constructie asistata de aplicatie. Un cadou minunat oricand sau o recompensa pentru copii, fiecare pachet include un ghid de constructie. De asemenea, poti gasi instructiuni de constructie in aplicatia Lego Super Mario, plus instrumente digitale de vizualizare pentru a face experienta creativa mai distractiva. Joaca nelimitata. Seturile de joc Lego Super Mario aduc personajele Super Mario in lumea reala. Seturile de baza si Seturile de extindere permit constructorilor sa extinda, sa reconstruiasca si sa creeze niveluri unice.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare