Se Incarca...
SKU
2715551
LEGO Super Mario Luigi s Mansion 71399 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Super Mario Luigi s Mansion 71399

Exploreaza cimitirul de langa Luigi s Mansion. Intalneste-te cu prietenosul Polterpup. Doboara-l pe Bogmire cu bila de umbre.
222,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Odata ce Bogmire este invins, rastoarna galeata, deschide usa si intra in conac. Cauta Osul de aur in interior pentru a i-l oferi lui Polterpup. Dar atentie la Boo. Exploreaza un cimitir, infrange inamici si multe altele cu Setul de extindere Intrarea in Luigi s Mansion (71399) pentru copii de 7 ani si mai mari. Cimitirul include o placa de pornire noua din ianuarie 2022, o poarta, o bila de umbre pentru a-l dobori pe Bogmire si o functie de deschidere a usii conacului. In interiorul intrarii in conac, exista o platforma rotativa si un Os de aur digital de colectat pentru prietenosul Polterpup. Setul include 3 figurine LEGO: Polterpup, Bogmire si un Boo. (Nota: Figurinele LEGO Luigi sau LEGO Mario nu sunt incluse. Setul de baza 71387 sau 71360 este necesar pentru jocul interactiv. Idee de cadou. Acest set de joc LEGO Super Mario este un cadou de top pentru copiii cu spirit de initiativa. Vezi aplicatia LEGO Super Mario pentru instructiuni de constructie, inspiratie si altele. Joaca sociala Seturile de colectie Luigi s Mansion ofera ocazia de a rezolva puzzle-uri prin joaca, avandu-l pe LEGO Luigi ca erou. Aceste aventuri sunt chiar si mai distractive cand membrii familiei joaca in echipa si infrunta Poltergust-ul (vandut separat in setul 71397) pentru a invinge fantome. Cod produs producator: 71399.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok