Se Incarca...
SKU
2684098
LEGO Super Mario Pachet de personaje - Seria 2 71386 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Super Mario Pachet de personaje - Seria 2 71386

Personaje de colectie pentru actiune suplimentara LEGO Super Mario!
17,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ofera fanilor LEGO Super Mario un dar pentru a-i ajuta sa creeze niveluri si mai captivante. Jucariile de colectie Pachete cu personaje - Seria 2 (71386) contin fiecare un personaj construibil misterios cu o eticheta de actiune. Exista 10 personaje LEGO Super Mario de colectionat: Crabul Huckit, tepusa Cip Cip, Ninji, Foo, Parasuta Goomba, Carabusul parasutist, Ciuperca otravitoare, Thwimp, Tipul musca si Goomba osos. Fiecare este conceput pentru a fi folosit cu Setul de baza Aventuri cu Mario (71360), care este necesar pentru joaca interactiva. Aplicatie cool. Exista instructiuni in fiecare pachet si in aplicatia gratuita LEGO Super Mario care are de asemenea instrumente digitale pentru a face constructia mai distractiva, ofera inspiratie creativa si este o platforma unde copiii pot impartasi idei in siguranta. Posibilitati nesfarsite. Seturile de joc LEGO Super Mario sunt cadouri minunate pentru copii, care le permit sa se alature tendintei celei mai recente. Aducand un personaj preferat al familiei in lumea reala, Setul de baza, Seturile de extindere si Costumele de puteri permit constructorilor sa extinda si sa reconstruiasca nivele nelimitate. Cod produs producator: 71386.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok