Se Incarca...
SKU
2715467
LEGO Super Mario Pachete SERIA 4 71402 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Super Mario Pachete SERIA 4 71402

Adauga mai multa actiune la nivelurile LEGO Super Mario pe care le construiesti, cu 10 pachete de personaje de colectie.
20,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fiecare pachet din Seria 4 contine un personaj construibil cu o Eticheta de actiune ce poate fi adaugat la Setul de baza. Poate fi un Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby sau Bully. Sau poate un Freezie, Ant Trooper, Goombrat, Coin Coffer sau Scaredy Rat. Sau poate e un pui de pinguin simpatic. Deschide pachetul si afla. Creeaza si mai multe niveluri pline de actiune cu jucariile Pachete de personaje - Seria 4 (71402) pentru copii de 6 ani si mai mari. Fiecare pachet contine un personaj misterios construibil cu o eticheta de actiune, Plus o constructie mica ce se poate folosi ca stativ de expunere sau pentru a amplifica joaca. Exista 10 personaje LEGO Super Mario de colectionat: Mechakoopa, Para-Biddybud, Stingby, Bully, Freezie, Ant Trooper, Goombrat, Coin Coffer, Scaredy Rat si un pui de pinguin. Fiecare este conceput pentru a fi folosit cu un Set de baza (71360 sau 71387), necesar pentru joaca interactiva. Instructiuni tiparite si digitale. Un cadou distractiv oricand sau o recompensa pentru copii, fiecare pachet include un ghid de constructie. De asemenea, poti gasi instructiuni in aplicatia insotitoare LEGO Super Mario, Plus instrumente digitale de vizualizare pentru a face experienta de constructie mai distractiva. Joaca fara limite. Seturile de joc LEGO Super Mario aduc personajele Super Mario in lumea reala. Seturile de baza, seturile de extindere si costumele de puteri permit constructorilor sa extinda, sa reconstruiasca si sa creeze niveluri nelimitate. Cod produs producator: 71402.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok