Se Incarca...
SKU
2715539
LEGO Super Mario Plaja lui Dorrie 71398 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Super Mario Plaja lui Dorrie 71398

Strabate plaja cu Dorrie colectand monede. Sari pe personajul prietenos si porneste in explorare.
143,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Azvarle cochilia verde pentru a-l invinge pe Crabul Huckit, apoi cauta blocurile 1, 2, 3: distruge castelul de nisip, balaceste-te in fantana si clatina copacul. Provoaca-ti prietenii sa-ti depaseasca cel mai bun scor de monede, apoi reconstruieste-l pentru a crea un nou nivel pasionant. Adauga un nivel plin de culoare pe plaja la universul LEGO Super Mario, cu Setul de extindere Plaja lui Dorrie (71398) pentru copii de 6 ani si mai mari. Include o figurina LEGO Dorrie, pe care LEGO Mario sau LEGO Luigi (figurinele nu sunt incluse) pot calatori. Exista un lansator pentru a azvarli cochilia verde in directia figurinei Crabul Huckit, Plus un castel de nisip, o fantana si un copac construibile, fiecare cu functii cool pe care jucatorul trebuie sa le activeze pentru a accesa Blocurile 1, 2, 3. (Nota: Setul de baza 71360 sau 71387 este necesar pentru jocul interactiv. Aplicatie insotitoare. Acest set de joc de colectie este un super cadou pentru copiii cu spirit de initiativa si este ideal pentru competitii sociale sau pentru joaca pe cont propriu. Uita-te in aplicatia LEGO Super Mario pentru instructiuni de constructie, inspiratie creativa si alte lucruri distractive. Posibilitati nesfarsite. Seturile de baza modulare LEGO Super Mario, Seturile de extindere si Costumele de puteri permit fanilor sa extinda, sa reconstruiasca si sa creeze niveluri unice, pentru ore in sir de joaca colectand monede. Cod produs producator: 71398.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok