Se Incarca...
SKU
2734231
LEGO Super Mario Set de extindere peach este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Super Mario Set de extindere peach

Un cadou perfect pentru copiii de sapte ani si mai mari, acest set de colectie e ideal pentru joaca individuala sau sociala. Descarca aplicatia Lego Super Mario pentru instructiuni de constructie si altele.
325,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pericol! Kamek a infasurat turnul in gheata magica si l-a capturat pe Broscoi! Sari pe maneta ca sa eliberezi Blocul de monede de sub gheata si sa iei fructul galben. Gaseste Costumul de pisica al lui Peach ca sa capeti puteri si urca-te in turn. Sparge gheata de pe turn si activeaza Blocul POW ca sa-l rastorni pe Kamek. Apoi sari pe acoperisul turnului, rasuceste-l ca sa spargi gheata si elibereaza-l pe prietenul tau Broscoi! Copiii construiesc un nivel extraordinar Lego Super Mario cu setul de extindere Costum de pisica pentru Peach si Turn inghetat (71407). Setul contine un Costum de pisica pentru Lego Peach (figurina nu este inclusa) cu care sa urce in turnul din caramizi si trei figurine Lego: Kamek, Broscoi si o Goomba Pisica. Jucatorii castiga recompense cand elibereaza Blocul de monede de sub gheata, sar pe acesta, iau fructul galben, il rastoarna pe Kamek din turn (dupa ce activeaza Blocul POW) si-l scot pe Broscoi din gheata. (Nota: pentru a juca, e necesar unul din Seturile de baza 71360, 71387 sau 71403). Joaca nelimitata. Seturile de baza si Seturile de extindere Lego Super Mario permit fanilor sa extinda, sa reconstruiasca si sa creeze propriile niveluri unice pentru ore lungi de joaca cu colectare de monede.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok