Se Incarca...
SKU
2671061
LEGO Super Mario set de extindere Pokey in desert 71363 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Super Mario set de extindere Pokey in desert 71363

Incepe cursa LEGO Super Mario cu acest set de extindere plin de actiune! Fa ciocanul mare sa loveasca pentru a-l darama pe Pokey si apasa placa de actiune pentru a castiga monede! Dar atentie, chiar dupa colt e Monty Mole!
84,86Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fanii pot adauga o provocare distractiva suplimentara la Setul de baza LEGO Super Mario cu acest set de extindere Pokey in desert cu agitare de ciocan (71363). Un cadou minunat pentru copii, include o scena de desert construibila, ciocan turnant cu care LEGO Mario il doboara, sectiune cu sectiune, pe Pokey, inamicul sau cu infatisare de cactus, plus o figurina cartita Monty de invins pentru a colecta monede virtuale. O aplicatie gratuita LEGO Super Mario este disponibila pentru aceasta jucarie unica. Ea are instrumente de vizualizare super cu zoom si rotire pentru a ajuta la constructia modulului, sugereaza alte moduri creative de a construi si juca, si ofera o platforma unde creatiile pot fi partajate in siguranta cu prietenii. Minunate pentru competitii in grup sau joaca pe cont propriu, seturile de joc de colectie LEGO Super Mario aduc un personaj preferat al familiilor in lumea reala. Seturile de baza, seturile de extindere si pachetele de puteri permit fanilor sa-si personalizeze propriile lor nivele pentru distractie creativa nelimitata. Varsta recomandata: 6-99 ani. Cod produs producator: 71363.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok