Se Incarca...
SKU
2684110
LEGO Super Mario Set de extindere Provocarea Plantei Piranha 71382 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LEGO Super Mario Set de extindere Provocarea Plantei Piranha 71382

Set de extindere cool cu o provocare a Plantei Piranha.
130,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Lasa copiii sa-si extinda universul LEGO Super Mario pentru mai multa distractie cu prietenii sau pe cont propriu, cu acest Set de extindere Provocarea enigmatica a Plantei Piranha (71382). Acesta include 2 Plante Piranha si o figurina tepusa pe care LEGO Mario (figurina nu este inclusa) trebuie sa le invinga, si un carusel ce se invarte pentru a dobori Plantele Piranha, ajungand la 3 blocuri de monede rosii ce ofera o multime de monede digitale ca recompensa. (Nota: pentru joaca interactiva ai nevoie de Setul de baza 71360.).Treci pe digital. Instructions PLUS, cu instrumente de vizualizare pentru a face constructia si mai distractiva, sunt disponibile pentru acest set in aplicatia gratuita LEGO Super Mario. Aplicatia are sugestii pentru moduri creative de reconstructie si joaca, si este un forum unde copiii isi pot impartasi creatiile in siguranta. Distractie Mario in lumea reala. Seturile de joc de colectie LEGO Super Mario aduc in lumea reala un personaj Nintendo preferat al familiei si sunt cadouri minunate pentru copiii cu initiativa. Jucaria de constructie Set de baza si Seturile de extindere, plus Costumele de puteri, permit fanilor sa-si creeze propriile lor niveluri unice. Cod produs producator: 71382.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare