Se Incarca...
SKU
2715458

LEGO Technic Monster Jam Megalodon 42134

Pregateste-te pentru o experienta mareata cu camion gigant alaturi de cel mai mare rechin care a trait vreodata cu acest set LEGO Technic Monster Jam Megalodon.
86,79Lei
Disponibil in curand
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Inspirat de un megalodon, acest camion este gata de lupta. Executa salturi impresionante si foloseste actiunea de trafere a arcului pentru a-ti trimite camionul in cursa - la fel ca un camion gigant adevarat. Reconstruieste apoi camionul tau gigant intr-o masina de curse joasa, inspirata de mitica lusca. Descopera o replica autentica a unui preferat al fanilor Monster Jam cu acest set de constructie camion cu arc LEGO Technic Megalodon (42134) pentru copii de 7+ ani. Copiii pot descoperi o multime de detalii la acest camion cu grafica si culori realiste. Actiunea de tragere a arcului face joaca palpitanta, iar copiii pot participa la curse si pot face trucuri cool cu camionul lor. Aripioarele se misca in timp ce jucaria camion gigant goneste, iar dintii veridici de rechin si anvelopele mari adauga un Plus de realism orelor de distractie. Jucarie 2 in 1 cu actiune din plin. Cand este timpul pentru o noua provocare, acest camion de jucarie 2 in 1 se reconstruieste ca un vehicul lowrider lusca. Inspirat de miticul monstru marin, aceasta jucarie masina lowrider combina un rechin si un calmar pentru a crea un vehicul infricosator cu arc, pentru o joaca la mare viteza. Inspiratie pentru inginerii de maine. Cu vehicule care arata si functioneaza ca in realitate, modelele construibile LEGO Technic ofera micilor fani LEGO o initiere minunata in inginerie si mecanica. Cod produs producator: 42134.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare