Se Incarca...
SKU
2744285
Lenor Balsam rufe floral bouquet 2x1200ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lenor Balsam rufe floral bouquet 2x1200ml

Pachet promo: Balsam de rufe Lenor Floral Bouquet and Note of Musk, 2x48 spalari, 2x1.2l.
39,25Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Balsamul de rufe Lenor Floral Bouquet and Note Of Musk ofera o prospetime de lunga durata pentru un pat proaspat timp de pana la o saptamana. Inchide ochii si relaxeaza-te. Tusele florale ale freziei fermecatoare sunt completate cu o nota pamantoasa usoara de sofran. Ofera prospetime de lunga durata pentru un pat proaspat timp de pana la o saptamana. inchide ochii si relaxeaza-te. Cu catifelare pe baza de plante (85% din ingredientele care contribuie la catifelarea Lenor sunt pe baza de plante). Balsam pentru rufe testat dermatologic, cu test efectuat pe piele in contact cu materialele spalate. Recipientul este fabricat din 100% plastic reciclat (cu exceptia capacului si gatului) si poate fi reciclat din nou. Ofera un rezultat proaspat chiar si in ciclurile reci si rapide. Balsamul de rufe Lenor este compus din 70% ingrediente biodegradabile (cu exceptia apei si sarurilor anorganice). A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. in cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Balsamul de rufe lichid poate sa creasca inflamabilitatea tesaturilor. Utilizarea unei cantitati mai mari decat cea recomandata poate spori acest efect. Nu utilizati acest produs pentru: - Pijamaua copilului sau imbracamintea etichetata drept rezistenta la foc (produsul poate reduce rezistenta la foc). - Imbracamintea realizata din tesaturi mai pufoase (ex.: lana, velur, stofe tip chenille, frotir). Contine Delta-Damascone. Poate provoca o reactie alergica.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente<5% Surfactanti Cationici, Parfum, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare