Se Incarca...
SKU
2744274
Lenor Balsam rufe lavender and chamomille 900ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lenor Balsam rufe lavender and chamomille 900ml

Balsam de rufe Lenor Lavender and Camomille, 900ml, 36 spalari.
15,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Balsamul de rufe Lenor Lavender and Camomile ofera o prospetime de lunga durata, cu protectie activa impotriva mirosurilor. Evadeaza pe un camp magic de lavanda. Un parfum proaspat inspirat de lavanda combinat cu ceai verde revigorant. Prospetime de lunga durata pentru un pat proaspat timp de pana la o saptamana, cu protectie activa impotriva mirosurilorEvadeaza pe un camp magic de lavanda. Un parfum proaspat inspirat de lavanda combinata cu ceai verde revigorator. Cu catifelare pe baza de plante (85% din ingredientele care contribuie la catifelarea Lenor sunt pe baza de plante). Balsam pentru rufe testat dermatologic, cu test efectuat pe piele in contact cu materialele spalate. Recipientul este fabricat din 100% plastic reciclat (cu exceptia capacului si gatului) si poate fi reciclat din nou. Ofera un rezultat proaspat chiar si in ciclurile reci si rapide. Balsamul de rufe lichid poate sa creasca inflamabilitatea tesaturilor. Utilizarea unei cantitati mai mari decat cea recomandata poate spori acest efect. Nu utilizati acest produs pentru: - Pijamaua copilului sau imbracamintea etichetata drept rezistenta la foc (produsul poate reduce rezistenta la foc). - imbracamintea realizata din tesaturi mai pufoase (ex.: lana, velur, stofe tip chenille, frotir). Contine Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes. Poate provoca o reactie alergica.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente<5% Surfactanti Cationici, Parfum, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene, Linalool.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare