Se Incarca...
SKU
2744271
Lenor Balsam rufe sensitive 750ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lenor Balsam rufe sensitive 750ml

Balsam de rufe Lenor Sensitive, 750ml, 30 spalari.
16,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Balsamul pentru rufe Lenor Sensitive iti permite sa te bucuri de un parfum delicat si fin, conceput pentru pielea sensibila. Lenor Sensitive este certificat de ECARF European Center for Allergy Research Foundation. Recipientul poate fi reciclat din nou. Foloseste-l in combinatie cu detergentul Lenor pentru o curatare profunda si parfum perfect. Balsam de rufe hipoalergenic. Balsam de rufe cu catifelare pe baza de plante. Bucura-te de catifelare de vis si un parfum delicat special conceput pentru pielea sensibila. Certificat de ECARF European Center for Allergy Research Foundation. Balsam de rufe testat dermatologic. Acreditat de Skin Health Alliance. Balsam de rufe cu 0% coloranti. Recipientul poate fi reciclat din nou. Foloseste-l in combinatie cu detergentul Lenor pentru o curatare profunda si parfum perfect. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. in cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. Balsamul de rufe lichid poate sa creasca inflamabilitatea tesaturilor. Utilizarea unei cantitati mai mari decat cea recomandata poate spori acest efect. Nu utilizati acest produs pentru: - Pijamaua copilului sau imbracamintea etichetata drept rezistenta la foc (produsul poate reduce rezistenta la foc). - Imbracamintea realizata din tesaturi mai pufoase (ex.: lana, velur, stofe tip chenille, frotir).
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente5-15% Surfactanti Cationici, Parfum.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare