Se Incarca...
SKU
2744068
Lenor Perle parfumate april fresh 210g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lenor Perle parfumate april fresh 210g

Perle Parfumate Lenor Spring Awakening, 210g.
30,50Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Descoperiti perlele parfumate pentru rufe Lenor, cel mai recent produs din cadrul experientei de bine oferite de Lenor. Pentru un plus de prospetime continua de pana la 12 saptamani de depozitare, Lenor va infuzeaza hainele cu parfumul Spring Awakening. invaluit in parfumul proaspat de primavara! Inspirat de note clasice de chypre si bergamota, va puteti bucura de o experienta revitalizanta si inaltatoare care va va face sa simtiti reinvigorare si reimprospatare totala. Perlele parfumate pentru rufe Lenor Spring Awakening au fost creati pentru a lucra in armonie perfecta cu balsamul Lenor Spring Awakening. incercati-le impreuna pentru a obtine si mai mult din parfumul pe care il iubiti! Un plus de prospetime continua pentru hainele dvs. pana la 12 saptamani in conditii de depozitare. Perle parfumate ce se activeaza la spalare - invelit in parfumul proaspat de primavara! Inspirat de notele clasice de chypre si bergamota. Personalizati intensitatea aromei prin alegerea cantitatii de perle pe care o folositi. Perlele parfumate Lenor Unstoppables pentru rufe sunt disponibile in diferite arome si dimensiuni. Poate fi adaugat la orice spalare, cu toate tipurile de materiale. Incercati-l cu balsamul Lenor asortat. A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute. Continuati sa clatiti. In cazul ingerarii: Contactati imediat un medic/centru TOXICOLOGICA. Contine Geraniol, Coumarin, 4-tert-Butylcylohexyl Acetate, Delta- Damascone, Linalyl Acetate, Eucalyptol, 2,4- Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde. Poate provoca o reactie alergica.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteParfums, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare