Se Incarca...
SKU
2744069
Lenor Perle parfumate gold 210g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lenor Perle parfumate gold 210g

Perle Parfumate Lenor Unstoppables Gold Orchid, 210g.
30,50Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Descoperiti perlele parfumate pentru rufe Lenor Unstoppables, formulate cu tehnologie de prospetime de lunga durata, pentru a oferi rufelor dvs. un plus de prospetime continua pana la 12 saptamani in conditii de depozitare. Expertii in parfum Lenor recomanda Unstoppables Gold orchid daca sunteti in cautarea unei combinatii delicioase de aroma de piersica, infuzata cu note florale albe, la care se adauga arome dulci de vanilie si lemn pretios. Disponibil in arome diferite, fiecare parfum Lenor Unstoppables ofera prospetime la fiecare spalare! Adaugati-l la fiecare spalare, pe langa rutina obisnuita de spalare a hainelor. Un plus de prospetime continua pentru hainele dvs. pana la 12 saptamani in conditii de depozitare. Perle parfumate ce se activeaza la spalare incluzand o aroma de piersica infuzata cu note florale albe, vanilie si lemn. Personalizati intensitatea aromei prin alegerea cantitatii de perle pe care o folositi. Perlele parfumate Lenor Unstoppables pentru rufe sunt disponibile in diferite arome si dimensiuni. Poate fi adaugat la orice spalare, cu toate tipurile de materiale. Adaugati perlele parfumate pentru rufe direct in cuva masinii, inaintea ciclului de spalare A nu se lasa la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute. Continuati sa clatiti. In cazul ingerarii: Contactati imediat un medic/centru TOXICOLOGICA. Contine Linalool, 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate, Linalyl Acetate, Heliotropine, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Hexyl cinnamal, Amyl cinnamal, Alpha-isomethyl ionone. Poate provoca o reactie alergica.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteParfums, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare