Se Incarca...
SKU
2718380
Lenor Spring Awakening Pachet promo: 2 x Balsam de rufe 1.71 l 57 spalari este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lenor Spring Awakening Pachet promo: 2 x Balsam de rufe 1.71 l 57 spalari

Te vei simti bine in toate hainele tale cu prospetimea specifica Lenor si catifelarea pe baza de plante (balsam de rufe). Balsam de rufe cu catifelare pe baza de plante.
33,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Inspirat de parfumul proaspat de primavara. Inspirat de notele curate clasice de chypre si bergamota revigoratoare. Parfumul emblematic Lenor. Balsam de rufe testat dermatologic. Recipient fabricat din 100% plastic reciclat ?i reciclabil. Foloseste-l in combina?ie cu detergentul Lenor pentru o curatare profunda si parfum perfect. Balsamul pentru rufe Lenor Spring Awakening te va face sa te simti bine in toate hainele tale cu prospetimea specifica Lenor si catifelare pe baza de plante. Ofera prospetime de durata timp de pana la 1 saptamana, catifelare deosebita si calcare usoara. Inspirat de parfumul proaspat de primavara. Inspirat de notele curate clasice de chypre si bergamota revigoratoare. Parfumul emblematic Lenor. Recipient fabricat din 100% plastic reciclat ?i reciclabil. Foloseste-l in combina?ie cu detergentul Lenor pentru o curatare profunda si parfum perfect.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare