Se Incarca...
SKU
2696314
Lifebuoy Total gel dezinfectant pentru maini cu vitamina B3 250 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lifebuoy Total gel dezinfectant pentru maini cu vitamina B3 250 ml

Gelul dezinfectant pentru maini Lifebuoy cu 72% alcool si glicerina dezinfecteaza eficient mainile lasand pielea hidratata si catifelata. Are o eficienta de 99.9% impotriva bacteriilor si virusurilor anvelopate, inclusiv a SARS-CoV2.
15,99Lei
63,96Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Continutul de vitamina B3 ajuta la intarirea barierei de protectie a pielii. Se usuca repede, nu este lipicios si nu lasa reziduuri pe piele. Mod de utilizare: Aplicati produsul (3 ml) in palma. Masati pe ambele parti ale mainilor si pe degete timp de 60 de secunde, pana la uscare. Nu este nevoie sa clatiti. Precautii: Pericol. Lichid si vapori foarte inflamabili. Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, dispozitive electrice, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Pastrati recipientul inchis etans. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: Consultati medicul. A se depozita intr-un spatiu bine ventilat. A se pastra la rece. Eliminati continutul/recipientul in conformitate cu prevederile locale. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare