Se Incarca...
SKU
2666139
LifeStyles Skyn Prezervative Non Latex Extra Lubricated 3buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

LifeStyles Skyn Prezervative Non Latex Extra Lubricated 3buc

Uneori vrei ceva in plus si intelegem asta - incercati acest prezervativ non- latex cu o lubrifiere suplimentara care face ca totul sa se simta mult mai bine.
15,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cu 40% mai mult lubrifiant ultra-neted, de lunga durata, imbunatateste experienta sexuala. Fabricat din Skynfeel, un material moale fara latex pe care il vei gasi abia vizibil, dar la fel de puternic ca latexul premium. Ideal pentru persoanele cu alergii la latex sau sensibilitate la latex.Prezervativele noastre non-latex sunt confectionate din Skynfeel, un material revolutionar care se simte atat de moale si confortabil, incat il vei gasi abia observabil. Ideal pentru persoanele cu alergii la latex sau sensibilitate la latex. Continut cutie 3 bucati.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok