Se Incarca...
SKU
2414667
Lolo Pets Hrana hamsteri 500 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lolo Pets Hrana hamsteri 500 g

Nutret de baza pentru hamsteri.
14,79Lei
29,58Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dozare: Portia zilnica recomanclata hrana pentru 7-15 g in functie de mass si de varsta, rase de animate. Infasurata intr-o atmosfera de protectie. Termen de valabilitate marcat pe cutie.
Grau, orz, tarate de grau, faina de lucerna, faina de seminte de floarea-soarelut, masa si preparate de cereale, seminte de floarea soarejui, morcovi uscati, roscove uscate, porumb presat, ovaz cu invelisun indepartate, porumb, seminte de in, seminte de doveac, arahidelor decorticate, fulgi de mazare, fulgi de grau, faina de orez, faina de porumb, faina de grau, faina de iarba, tarate de secaray pulpa de sfecla uscata, melasata, mazare, cimbru, ovaz, caroten.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok