Se Incarca...
SKU
2521864
Lup cel mic PIT290013 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Lup cel mic PIT290013

Lup cel Mic - catelus cu os si lesa. 5 functii - mers, latrat, alint, sunet rontait si miros os, maraie sau plange daca ii iei osul, vine daca ii iei osul de la gura.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
174,63Lei

Petul produsului include costul de 0,95Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mangaie-l pe spate pe Lup cel Mic si el va porni la plimbare! E hotarat sa ajunga departe, asa ca, dupa ce se opreste, poti sa-l mangai din nou, ca sa-l faci iarasi sa mearga. Lup cel Mic va merge cel mai bine pe o suprafata plana, neteda (gresie, parchet, blatul unei mese). E destept si stie sa faca diferenta intre mangaierea de plimbare si cea de alint. Mangaie-l pe cap si te va cuceri cu sunetele lui pline de dragoste. Dupa plimbare, desigur ni se face foame! Dar, sa verificam un pic lucrul acesta inainte! Pune-i osul lui Lup cel Mic in dreptul nasului. Mmmmm, ce miros! Lup cel Mic va adulmeca osul si va emite sunete specifice. Da, ii e foame cu adevarat! Da-i osul sa-l manance! Pozitioneaza osul in dreptul boticului lui Lup cel Mic. Il va rontai cu pofta si va da din coada! Daca ii iei osul, tocmai acum cand il mananca atat de pofticios, vai, sa vezi ce te asteapta! Ia-i osul din dreptul gurii: Lup cel Mic te va marai suparat si va veni dupa tine sa-i dai ce i se cuvine! Daca il superi rau de tot o sa inceapa sa planga. Da, o jucarie cu adevarat frumoasa! Spor la joc! iti dorim o prietenie cat mai trainica alaturi de un catel hotarat, care stie perfect ce vrea: Lup cel Mic! Catelus cu os si lesa. AVERTISMENT! Contine piese mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub stricta supraveghere a parintilor sau a unui adult. Intrucat facem eforturi permanente pentru imbunatatirea produsului, acesta poate varia fata de ceea ce este prezentat pe ambalaj. Ambalajul nu este jucarie si trebuie indepartat inainte de a da jucaria copilului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare