Se Incarca...
SKU
2687062
M and M s Bomboane cu arahide invelite in ciocolata cu lapte cu glazura crocanta si colorata 250g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

M and M s Bomboane cu arahide invelite in ciocolata cu lapte cu glazura crocanta si colorata 250g

M and M s bomboane cu arahide invelite in ciocolata cu lapte, cu glazura crocanta si colorata.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
18,90Lei
75,60Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Putina nuca, mult gust si plin de veselie. Seamana cu cineva cunoscut? M and M s cu alune contin arahide prajite, invelite in ciocolata cu lapte delicioasa, cu un invelis crocant si colorat. Zi lunga? Salveaza-ti seara cu M and M s cu alune si un film. Si incercati trucul nostru pentru gustari: M and M s cu alune amestecate in popcorn. (Ne poti multumi mai tarziu). Daca nu poti astepta toata ziua pentru doza de ciocolata cu arahide, ia o punga pentru a te insoti in timpul navetei de dimineata sau la birou ca o gustare dupa ,,salata imensa" de la pranz pe care abia ti-o mai amintesti.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare