Se Incarca...
SKU
2676421
M and Ms and Friends calendar advent 361 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

M and Ms and Friends calendar advent 361 g

Ciocolata cu lapte cu miez de caramel (29%) si nuga (34%).
48,90Lei
135,46Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra in loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteMars Mini: Zahar, sirop deglucoza, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, ulei de floarea soarelui, lapte praf degresat, lactoza, pudra de zer (din lapte), cacao cu continut redus degrasime,grasimi din lapte, extract de malt din orz, sare. MMs Choco: Zahar, masa de cacao, lapte praf degresat, unt de cacao, lactoza, amidon,grasimi din lapte,grasime de palmier, sirop deglucoza, unt de shea, stabilizator (guma de acacia), dextrina, coloranti, emulsifiant (lecitina din soia), agent deglazurare (ceara de carnauba), sare, arome, ulei de samburi de palmier, E100, E120, E133, E160a, E160e, E170, ciocolata cu lapte contine si altegrasimi vegetale pe langa unt de cacao. Mars Miniatures: Zahar, sirop deglucoza, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, ulei de floarea soarelui, lapte praf degresat, lactoza, pudra de zer (din lapte), cacao cu continut redus degrasime,grasimi din lapte, extract de malt din orz, emulsifiant (lecitina din soia), sare, praf de albus de ou,grasime de palmier, proteine din lapte, extract natural de vanilie. Snickers Miniatures: Zahar, sirop deglucoza, arahide, unt de cacao, lapte praf degresat, masa de cacao, lactoza, ulei de floarea soarelui,grasimi din lapte, pudra de zer (din lapte),grasime de palmier, sare, emulsifiant (lecitina din soia), praf de albus de ou, proteine din lapte, extract natural de vanilie. Twix Miniatures: Zahar, sirop deglucoza, faina degrau,grasime de palmier, unt de cacao, lapte praf degresat, masa de cacao, lactoza,grasimi din lapte, pudra de zer (din lapte), cacao cu continut redus degrasime, emulsifiant (lecitina din soia), sare, agent de afanare (E500), extract natural de vanilie. Bounty Miniatures: Zahar, nuca de cocos deshidratata (18%), sirop deglucoza, unt de cacao, masa de cacao, lapte praf degresat, lactoza,grasimi din lapte, emulsifianti (lecitina din soia, E471), pudra de zer (din lapte), agent de umezire (glicerol), sare, extract natural de vanilie.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1862kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal443kcal
Grasimi, Lipide16g
Grasimi, din care acizi grasi saturati7.7g
Glucide, Carbohidrati71g
Glucide, din care zaharuri62g
Proteine3.9g
Sare0.43g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare