Se Incarca...
SKU
2623875
Ma joc si invat. Culori. Activitati integrate. 4-5 ani este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ma joc si invat. Culori. Activitati integrate. 4-5 ani

Colectia Ma joc si invat este un proiect de educatie timpurie care include caiete de lucru structurate pe niveluri de varsta si pe teme abordate integrat.
5,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cu ajutorul lor, cei mici isi vor dezvolta abilitatile lingvistice, matematice, de orientare in spatiu, artistice, deprinderile de lucru independent si autonomia in invatare. Sarcinile de lucru propuse le vor dezvolta abilitatile motorii de finete, gandirea creativa, atentia, spiritul de observatie si imaginatia. Produs publicat in 2018 de Litera. Tip coperta: brosata. Format: 200 x 260. Numar pagini: 40. ISBN: 978-606-332-795-7.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok