Se Incarca...
SKU
2695439
Maestro vopsea semnalizare alb 600 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Maestro vopsea semnalizare alb 600 ml

Vopseaua de semnalizare Maestro alb 9003 - 600 ml este potrivit pentru crearea de indicatoare vizibile in exterior si interior pe drumuri, copaci, stalpi, pardoseli industriale, parcari, locuri de joaca, terenuri de sport etc.
34,99Lei 13,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ofera o acoperire buna, aderenta excelenta, acoperire rezistenta la intemperii, dura, dar flexibila. Vopseaua adera bine la o mare varietate (beton, asfalt, metal, lemn, sticla etc. ), chiar si pe suprafete usor umede. Pulverizat pe suprafete verticale, vopseaua nu se scurge. Familia de vopsele aerosol Maestro s-a nascut in anul 1994 ca rezultat al modernizarii ambalajului si al brandului, executat la Medikemia SA. Gama variata a vopselelor Maestro este obiectul ideal in mana unui maestru al schimbarilor pentru ca: Dupa o scurta pregatire se poate incepe vopsirea. Pot fi vopsite cu usurinta chiar si locurile greu accesibile. Rezultatul este aspectuos si durabil. Timpul de uscare este foarte scurt. Marca: Maestro. Dimensiuni: 28.5x6.8x6.8 cm. Greutate: 0.66 kg. Culoare: alb. Vopsea semnalizare - RAL 9003.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok