Se Incarca...
SKU
2675833
Maggi Cub Gaina 200g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Maggi Cub Gaina 200g

Foloseste cubul Maggi pentru a da gust tuturor retetelor tale preferate. Supele, ciorbele, pilaful sau tocanitele vor fi mai gustoase si mai apreciate ca oricand.
6,99Lei
34,95Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pentru a obtine o baza pentru mancaruri. Dizolva 2 cuburi in 1 litru de apa clocotita. Poti folosi cuburile ca si condiment, adaugandu-le in orice fel de mancare. Atunci cand folosesti cuburile nu mai este necesar sa adaugi sare. Pentru o mai buna omogenizare in mancare sfarmati cubul atunci cand nu il puneti in apa!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok