Se Incarca...
SKU
2342508
Magura Prajitura glazura crema capsuni 35g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Magura Prajitura glazura crema capsuni 35g

Prajitura cu 25% crema de cacao si 34% glazura de cacao si lapte.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
2,08Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteGlazura de cacao (34%), zahar, grasime vegetala hidrogenata, pudra de cacao cu continut redus de grasime 5.3%, emulsifiant (lecitina din soia, poliricinoleat de poliglicerina), aroma, faina din garu, zahar, gem capsuni 9% (zahar, sirop de glucoza, sirop de glucoza-fructoza, piure de capsuni 35%, suc de capsuni, stabilizator (pectina), acidifiant (acid citric), corector de aciditate (citrat trisodic), conservant (sorbat de potasiu), colorant (antociani)), sirop de glucoza, grasime vegetala hidrog enata, oua, sirop de glucoza-fructoza, agenti de umezire (sirop de sorbitol, glicerina), zer praf, alcool etilic rafinat, lapte praf degresat, agenti de afanare (pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu), emulsifiant (mono si digliceride ale acizilor grasi), pudra de iaurt 0.1%, sare, arome, acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu).
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs Kcal450Kcal
Grasimi, Lipide22.4g
Glucide, Carbohidrati53.2g
Proteine5.9g
Sare0.03g
Fibre1.3g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare