Se Incarca...
SKU
1657003
Markere de colorat BIC Kids Kid Couleur ultralavabile 12 culori este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Markere de colorat BIC Kids Kid Couleur ultralavabile 12 culori

Markere ultralavabile, se curata usor de pe piele sau de pe majoritatea tesaturilor cu apa si sapun. Varf fix mediu, culori vii si capac ventilat.
25,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Markerele de colorat BIC Kids Kid Couleur pe baza de apa sunt foarte usor de spalat de pe maini si majoritatea tesaturilor. Acest set contine 12 markere de colorat, in culori diferite. Proiectate cu un varf mediu si fix care nu cedeaza niciodata la apasare. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate de catre copiii cu varsta de cel putin 5 ani, pentru proiectele de zi cu zi.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok