Se Incarca...
SKU
2733303
Marvel F37125l0 Set Paienjenelul este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Marvel F37125l0 Set Paienjenelul

Descopera cele 3 discuri cu personaje ce activeaza expresii si sunete specifice fiecarui personaj. Copiii vor simti ca fac parte din echipa Paienjenelului Marvel si a prieteniilor lui uimitori si ca lanseaza impreuna panze.
129,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

3 discuri pentru personaje: copiii pot decide pe cine vor sa cheme: inserati discul in fata si-i veti auzi pe cei din echipa spidey cum rostesc expresii din serialul paienjenelul marvel si prietenii lui uimitori, de pe canalul disney junior. Banda elastica simplu de folosit: aceasta banda moale si elastica este simplu de purtat si de dat jos de catre copii, deci joaca poate incepe rapid si simplu. Exact ca in serial: echipa spidey isi foloseste benzile commlink in fiecare episod pentru a comunica intre ei! Copiii vor adora sa recreeze aventura si actiunile, dar si sa-si imagineze noi misiuni. Pentru copii cu varsta de peste 3 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok