Se Incarca...
SKU
2330606
Maybelline New York Color Sensational 338 Midnight Plum creion de buze 4.4 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Maybelline New York Color Sensational 338 Midnight Plum creion de buze 4.4 g

Pune in valoare frumusetea rujului folosind creioanele pentru contur asortate din gama Color Sensational. Creion de buze Maybelline NY Color Sensational impedica estomparea nuantei rujului sau intinderea acestuia in afara zonei buzelor.
28,07Lei 14,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Contureaza-ti buzele incepand din centrul buzei superioare catre extremitati folosind miscari scurte, urmarind conturul gurii. Foloseste aceeasi tehnica pentru buza de jos. Pentru a impiedica estomparea nuantei rujului sau a glossului, mai intai aplica conturul de buze pe intreaga suprafata a buzelor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare