Se Incarca...
SKU
2678121
Mega Bloks Autobuzul scolar este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Mega Bloks Autobuzul scolar

Autobuzul scolar de la Mega Bloks ii ajuta pe cei mici sa-si dezvolte creativitatea. Autobuzul scolar este perfect pentru manutele celor mici, piesele avand dimensiuni mari si culori aprinse.
88,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acoperisul autobuzului este detasabil si cei mici pot construi direct pe el. Invata, construieste si stivuieste cu piesele uimitoare de la Mega Bloks. Setul contine: 5 piese de construit, 1 autobuz prietenos si 1 figurina sofer. Compatibile cu alte seturi Mega Bloks. Cod produs producator: GCX10.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok