Se Incarca...
SKU
2538313
Mendola Lux draperie crem 140 x 245 cm diverse modele este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Mendola Lux draperie crem 140 x 245 cm diverse modele

Draperie de culoare crem, cu dimensiunea de: 140 x 245 cm. Modalitate de prindere: cu rejansa. Compozitie: 100% poliester.
90,29Lei 59,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de intretinere: Ciclu normal de spalare, la maxim 30 grade Celsius. Articolul poate fi curatat cu percloretilena, hidrocarburi, solventi R113 si R11. Nu calcati la temperaturi ridicate, doar pana la 110 grade Celsius si de preferat fara abur. Articolul nu trebuie inalbit si trebuie spalat doar cu detergent delicat pentru rufe colorate. Nu uscati in uscator. A se utiliza dupa uscare. Produs in China.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok