Se Incarca...
SKU
1021979
Merci praline de ciocolata 8 sortimente 400 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Merci praline de ciocolata 8 sortimente 400 g

Specialitati de ciocolata asortata umpluta si neumpluta: crema de alune, ciocolata cu lapte, ciocolata cu lapte, alune si migdale, crema de praline, ciocolata amaruie, martipan, mousse de cacao, cafea si frisca.
59,10Lei
147,75Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, pana la data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteIngrediente in functie de sortiment: zahar, unt de cacao, masa de cacao, lapte praf integral, grasimi vegetale (palmier, shea), alune, frisca praf, migdale, lactoza, produse din zer, unt praf din lapte, grasimi din unt, cacao cu continut redus de grasime, lapte praf degresat, dextroza, emulsificator: lecitina (soia), fructoza, cafea, sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, arome, sare. Ciocolata lapte umpluta cu crema de alune: ciocolata cu lapte contine substanta uscata de cacao 32% minimum. Ciocolata cu lapte: contine substanta uscata de cacao 32% minimum. Ciocolata cu lapte, alune si migdale: ciocolata cu lapte contine substanta uscata de cacao 32% minimum. Ciocolata cu lapte umpluta cu crema de praline: ciocolata cu lapte contine substanta uscata de cacao 32% minimum. Ciocolata amaruie cu frisca: contine substanta uscata de cacao 45% minimum. Ciocolata umpluta cu martipan: ciocolata contine substanta uscata de cacao 50% minimum. Ciocolata amaruie umpluta cu mousse de cacao: ciocolata amaruie contine substanta uscata de caco 50% minimum. Ciocolata alba si ciocolata cu cafea si frisca: ciocolata cu frisca contine substanta uscata de cacao 33% minimum, ciocolata alba contine substanta uscata de cacao 28% minimum. Toate sortimentele pot contine bucati de alune, migdale, arahide si alte fructe in coaja si ou.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ2341Kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal562Kcal
Grasimi, Lipide36.3g
Grasimi, din care acizi grasi saturati19.9g
Glucide, Carbohidrati49.7g
Glucide, din care zaharuri47.9g
Proteine7.4g
Sare0.17g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare