Se Incarca...
SKU
2456981
Miau-Miau asternut silicat 3.8 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Miau-Miau asternut silicat 3.8 l

Reprezinta un asternut igienic pentru pisici din silicat natural. Absoarbe lichidul.
71,29Lei 52,69Lei
13,87Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Milioane de pori microscopici din fiecare granula de silicat Miau Miau absorb lichidul intocmai ca un burete, retinand bacteriile si impuritatile. Capteaza mirosul. Mirosurile neplacute sunt captate eficient iar aerul din imprejurimi este mentinut curat. Nu se lipeste. Datorita marimii si formei speciale, granulele de silicat Miau Miau nu se lipesc pe blana sau pe labutele pisicii. Nu produce praf. Asternutul igienic din silicat Miau Miau nu produce praf si nu irita, in acest fel, ochii si nasul pisicii. Instructiuni de utilizare: Umpleti litiera pisicii cu un strat de 3.5-4cm de silicat Miau Miau. Asezati litiera intr-un loc uscat si aerisit. Indepartati excrementele zilnic pentru a pastra litiera curata. Completati cu silicat nou, atunci cand stratul din litiera scade.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok