Se Incarca...
SKU
2461403
MIB chiftelute cu sos 300g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

MIB chiftelute cu sos 300g

Chiftelute cu sos.
10,09Lei 7,00Lei
23,33Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra in loc uscat si racoros, la temperatura intre 4 si 25 grade Celsius. Dupa deschiderea ambalajului, se va pastra la frigider si se va consuma rece in maxim 24 de ore. Recomandam a se consuma calda. Pentru incalzire la microunde goliti continutul produsului intr-o farfurie nemetalica si reglati cuptorul la 3 minute si 800 W. Atentie: Nu introduceti in cuptor ambalajul metalic. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Romania.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingredienteapa, chiftelute 40%(carne de porc, carne de vita, pesmet din grau, ceapa, sare, condimente), pasta de tomate, ulei vegetal de floarea soarelui, faina alba din grau, pudra de ceapa alba, zahar, sare, condimente.Carne din UE. Produs intr-o fabrica in care se utilizeaza lapte (lactoza), mustar, telina, oua si soia.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ520.3kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal124.9Kcal
Grasimi, Lipide8.4g
Grasimi, din care acizi grasi saturati2.3g
Glucide, Carbohidrati6g
Glucide, din care zaharuri0.1g
Proteine6.10g
Sare1.6g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare