Se Incarca...
SKU
2698464
Microdacyn60 Oral Care 250ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Microdacyn60 Oral Care 250ml

Microdacyn60 Oral Care cu tehnologia brevetata Microcyn Technology este un tratament adjuvant pentru infectiile gurii si gatului si pentru debridarea leziunilor bucale si a aftelor.
47,99Lei 44,00Lei
176,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Microdacyn60 Oral Care poate fi aplicat in cadrul unui tratament complex al cavitatii bucale. Microdacyn60 Oral Care este gata de utilizare, fara a fi necesara amestecare sau diluare. Se toarna 15 ml de Microdacyn60 Oral Care intr-un recipient; Utilizat ca: Apa de gura: clatiti gura cu Microdacyn60 Oral Care timp de 30 de secunde si scuipati-o. Gargara: Se toarna Microdacyn60 Oral Care in gura, inclina capul inapoi si se face gargara timp detal de 30 de secunde invartind lichidul in gat dupa care scuipati. Nu exista riscuri in caz de ingerare. Eficacitate pe Coronavirus in 30 - 60 secunde! Se poate utiliza la nou nascuti si gravide. Impreuna cu utilizarea Microdacyn60 Oral Care, pacientii pot necesita un alt tratament specific pentru starea lor, asa cum recomanda medicul specialist. Microdacyn60 Oral Care este biocompatibil pentru utilizarea indicata si Nu sunt necesare masuri speciale de manipulare. Nota: Pacientii pot necesita un alt tratament specific pentru starea lor, recomandat de medical specialist. Ambalare: Flacon 250ml. Dispozitiv medical aprobat CE clasa IIb.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare