Se Incarca...
SKU
2479205
Micul Print - Antoine de Saint-Exupery este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Micul Print - Antoine de Saint-Exupery

Probabil cea mai citita carte din lume (dupa Biblie) si, fara indoiala, cea mai tradusa, Micul Print este un veritabil fenomen cultural de mai bine de sapte decenii.
14,99Lei 9,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Micul print a fost scrisa de Antoine de Saint-Exupery in Statele Unite, acesta stablindu-se in 1940, pentru doi ani, la New York. Initial a fost publicata in limba engleza, la New York, de catre editura Reynal and Hitchcock. In aceeasi luna, aprilie, si acelasi an, 1943, este tiparita si in limba originala (franceza). Istoria lecturii cartii Micul print este povestea unei incercari de recuperare a unei stari ingenue, indiferent de continentul, cultura, limba sau dialectul in care a fost naturalizata. Sunt cuantificate, de altfel, 270 de limbi si dialecte, existand chiar versiuni in limbi moarte, precum latina sau aramaica. De ce o povestioara ilustrata (de insusi Exupery) pentru copii captiveaza si azi, trezeste emotie egala in randul oamenilor mari si al copiilor ce deprind cititul? Atatea raspunsuri posibile si unul singur care sper sa ne aduca impreuna intr-o noua lectura a aceste capodopere: Literatura este o forma de salvare, refugiu, evadare, ascensiune si alte cuvinte grele. Poate va amintiti de acel Intermundiu al zeilor, un teritoriu fericit si netulburat. De pe aceasta planeta vine si personajul lui Exupery si in aceasta lume ne initiaza. Produs publicat in 2016 de Cartex. Tip coperta: brosata. Format: 130 x 200. Numar pagini: 94. ISBN: 978-606-802-372-4.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok