Se Incarca...
SKU
2660793
Miliardar din intamplare - Tom McLaughlin este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Miliardar din intamplare - Tom McLaughlin

O carte pentru copii in care faceti cunostinta cu Jasper Spam innebunit de stiinta.
25,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Jasper Spam este innebunit de stiinta, problema este ca toate experimentele sale tind sa se incheie intr-o explozie. Pana cand, intr-o zi, destul de intamplator, Jasper reuseste sa inventeze ceva care va schimba lumea pentru totdeauna si viata lui, desigur. Cartea face parte din seria Din intamplare a lui Tom McLaughlin. Editura: Editura Aramis. Anul aparitiei: 2019. Numar pagini: 234 pagini. Tip coperta: cartonata. ISBN: 9786060091806.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok