Se Incarca...
SKU
2680896
Minut Baby Biberon sticla 125 ml, 0+ este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Minut Baby Biberon sticla 125 ml, 0+

Biberon Minut Baby sticla borosilicata de cea mai inalta calitate, 125 ml, 0+.
24,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Biberon Minut Baby 100% sticla si cu componente fara Bisphenol A (BPA), 125 ml. Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical 0+, capac anticurgere si o valve pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului. Produsul este fabricat din material non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectati regulat tetina, testand rezistenta prin intindere, in special dupa aparitia dintilor la copii. Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau spargere. Inainte de sterilizare spalati biberonul, tetina si celelalte componente cu apa calda si detergent de vase. Nu se recomanda sterilizarea repetata in apa, poate afecta transparenta biberonului. Nu expuneti tetina direct la soare sau o sursa de caldura, nici sa o lasati mai mult decat e recomandat in solutie sterilizatoare, pentru a nu o slabi. Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult. Nu fierbeti hrana din biberon in aparatul cu microunde! Inainte de introducerea in aparatul cu microunde se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon. Supraincalzirea hranei in aparatul cu microunde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fierbinti ale lichidului.Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire. A se folosi numai sub supravegherea unui adult! Nu lasati la indemana copiilor. A nu se lasa la indemana copiilor!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok