Se Incarca...
SKU
2680894
Minut Baby Biberon Ursul pacalit de vulpe 125 ml 0+ este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Minut Baby Biberon Ursul pacalit de vulpe 125 ml 0+

Biberon Ursul pacalit de vulpe 125 ml Minut Baby 0+ cu povestea inclusa in cutie.
8,00Lei 5,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Biberon Ursul pacalit de vulpe cu tetina silicon super fin 0+ si capac lapte, cu povestea Ursul pacalit de vulpe inclusa in cutie! Fara BPA. Produsul este fabricat din materiale non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Produs realizat din polipropilena (PP). Cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj. Biberonul este ambalat in cutie. A se folosi sub supravegherea unui adult! Nu lasati la indemana copiilor! Recomandarea Minut Baby: Pentru sterilizare recomandam sterilizatorul cu aburi Minut Baby. Biberon Ursul pacalit de vulpe 250 ml Minut Baby 3+. A nu se lasa la indemana copiilor!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok