Se Incarca...
SKU
2680886
Minut Baby Cana anticurgere tip termos cu pai si capac pivotant, 240 ml, 6+ este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Minut Baby Cana anticurgere tip termos cu pai si capac pivotant, 240 ml, 6+

Cana sport cu pai, capac pivotant si pereti dubli.
19,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Capacitate 240 ml. Recomandare 6+. Datorita peretilor dubli, cana pastreaza bauturile calde sau reci pentru o perioada mai lunga de timp. Folosire si intretinere: Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase pe raftul superior. Evitati spalarea cu substante sau produse de curatat abrazive. Nu folositi instrumente ascutite si bureti abrazivi in procesul de curatare. Folositi produsul numai sub supravegherea a unei persoane adulte. Nu lasati produsul la indemana copiilor!Verificati starea tuturor componentelor produsului de fiecare data inainte si dupa folosire si indepartati partile deteriorate, perforate sau defecte. Nu folositi bauturi carbogazoase sau sucuri care contin pulpa de fructe! Cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj! Produs fabricat din materiale non toxice, fara BPA. Standard conform EN 14350. A nu se lasa la indemana copiilor!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare