Se Incarca...
SKU
2680851
Minut Baby Umidificator ultrasunete 2.8l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Minut Baby Umidificator ultrasunete 2.8l

Umidificatorul Minut Baby este un aparat ultrasonic cu emisie rece de vapori, cu un design atractiv si iluminare automata led in 7 culori.
Perioada de garantie
24 luni
202,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Emisia de vapori poate fi usor controlata ca si directie (varful umidificatorului se poate roti la 360 grade) si viteza (dispune de un buton de selectare a volumului de vapori). Se poate folosi in scop aromoterapeutic, dispunand de un compartiment special pentru utilizarea uleiurilor esentiale. Acest umidificator se recomanda a fi folosit atat in camera bebelususlui cat si si in oricare alta camera cu aer uscat, ce necesita purificare. Umidificatorul ultrasonic atomizeaza apa in particule de 1-5 um utilizand principiul oscilatiei ultrasonice de inalta frecventa si le difuzeaza intr-un flux de vapori in aer printr-un mecanism pneumatic pentru a indeplini functia de umidificare a aerului. Caracteristici tehnice: Alimentare electrica, 100~240 V/ 50-60 Hz, Putere electrica absorbita: 23 W, Capacitatea rezervorului de apa: 2,8 l, Flux de vapori max.: 280 ml/h, Potrivit pentru camere, Max. 25 m, Numar max. de ore de functionare: 10 ore (non-stop), Lungimea cablului de alimentare: 1,5 m, Dimensiuni: Cm 30 (h) X 16 (diametru),Greutate (fara apa): 1,4 Kg. Garantie 24 luni. Consumabile pentru umidificator ce pot fi achizitionate separat: filtru umidificator, rezerve 10 bureti pentru aromoterapie. A nu se lasa la indemana copiilor!
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok