Se Incarca...
SKU
2443622
Mirinda bautura racoritoare carbogazoasa cu suc de portocale 0.5 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Mirinda bautura racoritoare carbogazoasa cu suc de portocale 0.5 l

Mirinda - bautura racoritoare carbogazoasa cu cu gust intens de fructe.
5,69Lei
11,38Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mirinda este bautura racoritoare cu gust intens de fructe, a carei aroma da frau liber imaginatiei pentru a crea o lume a distractiei!. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de inghet si de razele soarelui. Sugestie de consum: a se servi rece, intre 4 si 8 grade celsius.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, sirop de fructoza-glucoza, suc de portocale obtinut din suc concentrat de portocale (4%), dioxid de carbon, acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu), antioxidant (acid ascorbic), arome, indulcitori (acesulfam de potasiu, sucraloza, stabilizator (guma arabica), coloranti (beta-apo-8-carotenal (C30), beta caroten)
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ134 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal31 kcal
Glucide, Carbohidrati7.8 g
Glucide, din care zaharuri7.8 g
Proteine>0.5 g
Sare0.03 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare