Se Incarca...
SKU
2707479
MKL Feelings lac de unghii 4.5 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

MKL Feelings lac de unghii 4.5 ml

Lac de unghii pentru o manichiura impecabila indiferent de culoarea aleasa. Luciu intens. Culori intense. Aplicare confortabila. Rezistenta de lunga durata. Rasfata-ti unghiile cu lacul de unghii preferat!
14,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Curatati unghia. Aplicati baza All In One intr-un singur strat. Aplicati lacul de unghii in culoarea dorita in 2 straturi. Dupa aplicarea fiecarui strat se asteapta un minut. Aplicati lacul protector Fast Dry pentru un luciu mai intens si o rezistenta indelungata. Precautii: Extrem de inflamabil. A nu se apropia de surse de aprindere. Pastrati recipientul intr-un loc bine ventilat si racoros. Poate cauza iritarea ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok